Tuinafsluiting, mooi en functioneel.

Als u op zoekt bent naar een degelijke tuinafsluiting, helpen wij u graag verder. Ons aanbod van tuinafsluiting is erg groot en er zijn veel verschillende soorten en maten. De meest gangbare afmetingen zijn standaard op voorraad. Mocht uw maat er niet tussen zitten, dan kunnen wij voor u altijd een tuinafsluiting op maat maken. Dit is mogelijk doordat wij onze producten zelf produceren.

Wij denken mee met onze klanten om zo goed mogelijk aan de verwachtingen te kunnen voldoen. Hierdoor weten wij dat onze tuinafsluiting onder andere wordt gebruikt voor bescherming van uw privacy en ter bevordering van de veiligheid. Deze doeleinden vragen om verschillende eigenschappen van een tuinafsluiting. Wij bieden u de mogelijkheid om een tuinafsluiting geheel op maat te laten maken. Dit kan u een hoop tijd en geld schelen.

Meer weten over tuinafsluiting?

Tuinafsluiting bij Van Rooij en Co.

Waarom zou u bij ons uw tuinafsluiting bestellen? Bij ons heeft u de keuze tussen een fraai hekwerk of juist een draadafsluiting, die beide zeer stijlvol kunnen zijn. Dat is belangrijk, omdat een tuinafsluiting naast behalve een functie natuurlijk ook een uitstraling heeft, die bij de woning moet passen. Van Rooij & Co biedt u naast de uitstekende kwaliteit waarin wij al onze soorten tuinafsluiting produceren ook keuze in uiterlijk en afwerking, en een korte levertijd.

Duurzame tuinafsluiting

Tuinafsluiting aanschaffen is niet iets wat u vaak doet. Het is daarom zeer wenselijk dat uw tuinafsluiting jarenlang meegaat. Doordat wij een streng toezicht op onze productie houden, bent u verzekerd van deze duurzaamheid. Onze producten worden louter vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit.

Wilt u graag snel beginnen met het plaatsen van uw tuinafsluiting? Van Rooij & Co heeft sinds 1937 al veel tevreden klanten door de kwaliteit, prijsstelling en korte levertijd van zijn producten. Klik voor meer informatie op de button in het midden van de pagina.

looprooster gedrukt geweven gaas sierpoort tuin afrastering metaal gaas siersmeedwerk tuinafsluiting
gaashekwerk gietijzeren roosters hekwerk tuin siersmeedwerk tuin omheining poorten hekwerk afrastering gaas gegalvaniseerde roosters
informatie / Tuinafsluiting
back to top